Krachtvrouwen

We geloven in dat iedereen de mogelijkheid moeten hebben haar talenten te ontplooien, financieel onafhankelijk te worden en hun kwaliteiten op de arbeidsmarkt waar te kunnen maken.

Actief meedoen

Krachtvrouwen

Vooral vrouwelijke nieuwkomers ervaren veel hindernissen op hun weg naar integratie. De meeste vrouwen zijn gemotiveerd om te werken en willen actief meedoen in de samenleving. Door zichzelf in hun eerste jaren in Nederland weg te cijferen, plaatsen zij zichzelf op achterstand. En dat leidt vaak tot een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

getekende mensen in kleur
vrouwen kijkend naar links

Succesvolle inburgering

Kans op succes vergroten

SosyTraining is ervan overtuigd dat in elke vrouw een krachtvrouw schuilt, die een unieke bijdrage kan leveren aan de samenleving. In tien opeenvolgende workshops geven we de deelneemsters alle kennis en knowhow voor een succesvolle inburgering en deelname aan de arbeidsmarkt. De training ‘Krachtvrouwen’ empowert, informeert, motiveert en activeert.

Empowerment en zelfvertrouwen

Praktijkgerichte Workshops

We brengen samen met deze vrouwen hun talenten, ervaring, vaardigheden in kaart en vertalen deze naar mogelijkheden. We maken samen een toekomstgericht plan, nemen obstakels weg en investeren in persoonlijke ontwikkeling. De praktijkgerichte workshops dragen niet alleen bij aan hun kennis en vaardigheden, maar vergroten ook het zelfvertrouwen en hoop voor de toekomst van deze vrouwen.

Hand in hand

Onze partners

Kenmerken Training

Maatwerk in onze begeleiding

We nemen de hulpvraag niet over, maar maken statushouders zelfredzaam. Met onze hulp lossen zij het zélf op. Ze krijgen inzicht in hun eigen situatie en zoeken zelf naar de juiste aanpak. We passen ons programma en begeleiding aan op de behoeftes en wensen van de statushouders. We kijken echt naar wat er nodig is.

Bruggenbouwers

Als bruggenbouwers verkleinen we de kloof tussen twee werelden. Dat doen we in hun eigen taal en op een cultuursensitieve manier, zodat statushouders écht begrijpen waar het over gaat.

Behaal succes met SosyTraining

Wat doen we nog meer?