Blog

Nadia Taha komt SosyTraining versterken.

2 personen die samen een arbeidscontract ondertekenen
Nieuws

Nadia Taha komt SosyTraining versterken.

Nadia komt per 1 december bij ons in dienst.

Hieronder stel Nadia TahaĀ zich even voor šŸ‘‡ .

“Ik ben Nadia en ik ben geĆÆnteresseerd in de invloed van cultuur op menselijk gedrag. Momenteel doe ik de master sociale psychologie aan de Universiteit Utrecht, waar ik onderzoek doe naar hoe mensen reageren in verschillende sociale situaties. Verder krijg ik energie van het werken met mensen en ben ik maatschappelijk betrokken. EĆ©n van dingen waar ik mij graag voor inzet is het creĆ«ren van gelijke kansen voor iedereen. Daarom ben ik blij dat ik aan de slag ga bijĀ SosyTraining! Hier mag ik me bezig houden met het geven en doorontwikkelen van trainingen aan statushouders bij diverse gemeenten.”

Wij zijn blij met de komst van Nadia en kijken uit naar een mooie samenwerking šŸ˜€.

Bekijk ons op LinkedIn

Leave your thought here