Advies en Consultancy

Persoonlijke, open en eerlijke aanpak.

Maatwerk en advies

Advies en Consultancy

Onze professionals hebben specifieke kennis en expertise op het gebied van het sociaal domein en de Wet Inburgering 2021. Zij hebben jarenlange ervaring binnen gemeenten met deze onderwerpen met aandacht voor zowel professionals, vrijwilligers als werkgevers. SosyTraining heeft diverse gemeente met uitgebreid advies en begeleiding bijgestaan bij diverse vraagstukken. We staan ook graag klaar voor uw gemeente.

3 mensen overleggen samen aan tafel
Paper silhouette cutout of a man and a businessman drawing steps

Heldere strategie en praktische aanpak

We werken vaak bij u op locatie en maken dan (tijdelijk) deel uit van uw team. We starten met een zorgvuldige analyse van de problematiek en dilemma’s in uw gemeente. Op basis daarvan stellen we een heldere strategie en praktische aanpak op en zorgen vervolgens voor een doeltreffende uitvoering. We werken nauw met u samen, zodat we weten wat er speelt en optimaal aangehaakt zijn op kansen, risico’s en eventuele gevoeligheden.

Projectbasis of detachering

Ons netwerk van professionals helpt u met advies, implementatie en/of ondersteuning. Dat is altijd maatwerk en kan op projectbasis of in de vorm van detachering. De samenwerking verschilt van enkele maanden tot ruim een jaar of zelfs langer. Onze professionals hebben ervaring in diverse disciplines binnen het sociaal domein. Bovendien hebben ze een vergelijkbare aanpak en mentaliteit: zelfstandig, sociaal, resultaatgericht en cultuursensitief.

Concept of a business team working together to accomplish their dream drawn with chalk on blackboard. Teamwork makes the dream work concept.

Onze partners

Behaal succes met SosyTraining

Wat doen we nog meer?