Taal op de Werkvloer

Met taal op de werkvloer zorgen wij ervoor dat de werkgever en statushouder beter kunnen communiceren en samenwerken.

Training en begeleiding op maat

Taal op de werkvloer

SosyTraining biedt op maat gemaakte intensieve (vak) taaltraining- en begeleiding aan. Helemaal toegesneden op de taal van de werkvloer of branche, waarin de statushouder gaat werken. Het leren van de taal van de werkvloer draagt bij aan een betere communicatie met collega’s en een betere match tussen de werkgever en de statushouder.

cardboard-house-repair-tools-with-copy-space
Mensen die de taal leren

Plan van aanpak

Coaching op de werkvloer

Samen met de werkgever en statushouder ontwikkelen we een passend traject. Tijdens een 1-op-1 intake stellen we het niveau, de wensen en de leerbehoefte van de statushouder vast. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op.

De lessen vinden zoveel mogelijk op de werkvloer plaats. Zo sluiten de lessen perfect aan bij de taaluitdagingen waar de statushouder dagelijks mee te maken krijgt. Tussentijds evalueren we zowel met de statushouder als de opdrachtgever en stellen -indien nodig-, het leerplan bij.

Meer werkplezier

Onze werkwijze

Ervaren taaldocenten

We werken met ervaren docenten die de verschillen in cultuur en leefwereld als geen ander begrijpen. Door onze intensieve aanpak vergroten we het taalbegrip van de statushouders en kunnen zij zich beter verstaanbaar maken op de werkvloer.

Maatwerk

Wij staan voor maatwerk, want iedere statushouder heeft een eigen geschiedenis en toekomstbeeld.

We trainen coachen op een manier die past bij de behoefte van de statushouder.

Onze partners

Behaal succes met SosyTraining

Wat doen we nog meer?